perjantai 29. toukokuuta 2015

Senioripelaajien verkosto

Kaikki tietokonepelejä pelaavat seniorit ovat automaattisesti mukana senioripelaajien verkostossa. Verkostoitumisen alkuvaiheessa valtaosa tietokonepelien pelaamista harrastavista senioreista ei tiedä tällaisen verkoston olemassaolosta puhumattakaan, että olisi tietoisesti liittynyt siihen ja päättänyt lähteä mukaan verkostoitumaan toisten tietokonepelejä pelaavien senioreiden kanssa.

Senioripelaajien verkostossa mukana oleminen ei maksa mitään eikä velvoita mihinkään. Verkostossa voi olla mukana ja toimia monella eri tavalla. Mukana olemisen toisessa ääripäässä ovat senioripelaajat, jotka vain jatkavat tietokonepelien pelaamista entiseen tapaansa, mutta eivät muulla tavoin aktiivisesti osallistu verkoston toimintaan. Verkoston olemassaolon avulla he pelkästään tietävät, että valtakunnassa on muitakin tietokoepelien pelaamista harrastavia senioreita.

Verkostossa mukana olemisen toisessa ääripäässä olevat senioripelaajat taas osallistuvat aktiivisesti senioripelaajien verkoston toimintaan. Se, mitä tämä toiminta voisi olla, on vielä hakusessa. Yhtenä verkostoitumisen apuvälineenä on jo olemassa Facebookissa toimiva Senioripelaajat -keskusteluryhmä. Myös Linked In -palveluun on perustettu Senioripelaajat – Senior gamers -ryhmä. Molempien ryhmien tarkoituksena on toimia paikkana, jossa senioripelaajat voivat tutustua toisiinsa ja keskustella. Tervetuloa mukaan kumpaan tahansa tai vaikka molempiin.

Senioripelaajien verkoston toimintaa ja sen kehittämistä koskevia kysymyksiä, ideoita ja ehdotuksia voi esittää sekä em. keskusteluryhmissä että kommentoimalla tätä blogipostausta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti